Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fokhagymás spagetti

2010.03.10

Hozzávalók:
4-5 átpréselt fokhagymagerezd
10 dkg vaj
fél kiló spagetti
2 ek olaj
5 ek finomra vágott petrezselyemzöld
3-4 peperoni (zöld, piros)
reszelt parmezánsajt


Elkészítés:
A vajat felmelegítem, beledobom a zúzott fokhagymát, a peperonit és a petrezselymet. 3 liter vizet felforralok, sózom és beleteszek 2 ek olajat. Mikor forr, beleteszem a tésztát és lassú tűzön, időnként kevergetve 8-10 perc alatt "fogkeményre" főzöm. Leszűröm, és előmelegített tálba teszem. Az asztalra teszem a kifőtt tésztát, a sugo-t ráöntöm, és két villával átkeverem. Reszelt sajtot teszek mellé.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.