Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hideg kacsamáj zsírjában sütve, lilahagyma karikákkal

2010.03.10

Hozzávalók:
kacsamáj
ízlés szerint fűszerek, só bors,
lilahagyma
pirítós

Elkészítési mód:
A kacsamájat vágjuk kb. 2 cm vastagságú szeletekre, sózzuk és borsozzuk. Tegyük őket egy olyan serpenyőbe, amelybe kevés zsiradékot öntöttünk. A máj mindkét oldalát süssük addig amíg, szépen meg nem pirul. Sütés után a csíkokat helyezzük nedvszívó papírra. Miután meghűlt tegyük be a hűtőbe. A lilahagymát a kacsa zsírjában süssük ki. Tálaláskor, a pirítós mellé szolgáljuk fel a kiült kacsazsírt is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.