Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sajttal töltött szezámmagos rántott csirkemell, répás-gombás rizzsel és reteksalátával

2010.03.10

Hozzávalók:
40dkg trappista sajt
1kg csirkemell
szezámmag
tojás
teljeskiörlésű liszt
pérézli
2db jégcsapretek
2 dl natúr joghurt
2 zacskó gyors rizs

bors
vegeta

Elkészítési mód:
A csirkemellet megtöltjük sajttal, bepanírozzuk és a prézlibe teszünk szezámmagot, a végén pedig kirántjuk. Odarakjuk a rizst főni. A gombát megpároljuk és kb. 10 perc múlva rátesszük a cukkinit utána pedig a répát. Ízesítjük sóval, borssal, vegetával. Ha puha összekeverjük a rizzsel. A retket megpucoljuk, uborkaszeletelővel összevágjuk, a joghurtot elkeverjük joghurtos porkeverékkel és ráöntjük a leaprított retekre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.