Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tejszínes mustáros pulyka olasz tésztával

2010.03.10

40 dkg pulykamell filé
3 dl tejszín
3 szál újhagyma
1 csokor bazsalikomlevél

darált bors
4 evőkanál olívaolaj
40 dkg tészta, 2 evőkanál mustár

Elkészítési mód:
Vágjuk ujjnyi csíkokra a pulykahúst, majd csorgassuk az olívaolajat egy nagy serpenyőbe. Forrósítsuk fel, tegyük bele a húscsíkokat. Erős lángon állandóan kevergetve pirítsuk meg. Ha a hús szélei pirulni kezdenek, öntsük rá a tejszínt, kanalazzuk rá a mustárt, daráljunk rá borsot, és ízesítsük sóval. Tegyük hozzá a felkarikázott újhagymát és forraljuk jól össze.
Főzzük ki a tésztát sós vízben, majd tálaljunk egy-egy adagnyit nagy tányérokra. Tetejére kanalazzunk a tejszínes mustáros pulykából. A tészta tetejét reszelt parmezán sajttal megszórhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.