Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tejszínes-tejfölös csirkemell csíkok gazdagon

2010.03.10

Hozzávalók:

2 db kaliforniai paprika
1 doboz gomba
30 dkg enyhén csípős kolbász
1 kg csirkemell filé
1 tejszín
1 tejföl

Elkészítési mód:

Csíkozzuk fel a csirkemell filét, a gombát vágjuk kockára, a kolbászt előtte a saját zsírjában pirítsuk meg, tegyük rá a gombát és a paprikát, olívaolajjal öntsük le. Egy másik serpenyőben süssük át a csirkemell filét, adjunk hozzá tejszínt, hintsük meg liszttel, habarjuk össze, tegyünk rá tejfölt és kavarjuk össze. Színes tésztával tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.