Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Narancsparfé

2007.12.26

Hozzávalók:


4 dl tejszín

0.5 dl narancsszörp (cukros)

1 nagy narancs

2 ek. cukrozott narancshéj

csipetnyi só


Elkészítés:

A cukrozott narancshéjat egészen apróra vágjuk. A friss narancs héját lereszeljük, levét kicsavarjuk, és összekeverjük a narancsszörppel. Megsózzuk. A tejszínből kemény habot verünk, amelybe beleforgatjuk a narancsos szörpöt és a cukrozott narancshéjat. Azonnal belesimítjuk egy folpack fóliával bélelt, tetszés szerinti formába, majd a mélyhűtőben kifagyasztjuk. Forró késsel adagokra vágjuk, és tetszés szerint feldíszítve tálaljuk.

Előkészítési ideje: kb. 15 perc.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.