Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzávalók:


3 dl tejszín

1 kis doboz lecsöpögtetett ananászkonzerv

1.5 dl ananászlé

5 dkg porcukor

1 ek. citromlé

csipetnyi só


Elkészítés:

Turmixgép poharába tesszük az ananászdarabkákat. Rászórjuk a sót és a cukrot, majd a citromlével megöntözve pépesre zúzzuk. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, valamint az ananászlevet, és addig keverjük, amíg habos, egynemű masszát nem kapunk. A fagylaltgép tartályába beöntjük és megfagyasztjuk. (Cukor helyett kevés mézzel is készíthetjük, de arra vigyázzunk, hogy ne édesítsük túlságosan, mert pikánsnak kell lennie.)

Előkészítési ideje: kb. 15 perc.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.